Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Görev şehidi Savcı Kiraz Balıkesir'de anıldı

Görev şehidi Savcı Kiraz Balıkesir

Terör örgütü mensupları tarafından 31 Mart günü İstanbul Adalet Sarayında rehin alınan ve gerçekleştirilen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz`ın anısına Balıkesir Adliyesi Konferans Salonu'nun da 2 Nisan Perş

Terör örgütü mensupları tarafından 31 Mart günü İstanbul Adalet Sarayında rehin alınan ve gerçekleştirilen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz`ın anısına Balıkesir Adliyesi Konferans Salonu’nun da 2 Nisan Perşembe günü 2015 günü saat 16.00`da anma töreni düzenlendi.
Anma töreni Balıkesir Adliyesinde görevli hakim, Cumhuriyet savcıları, avukatlar ve adliye personelinin katılımıyla 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile başladı.
Törende günün anlam ve önemine ait konuşmalar, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Balıkesir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Yılmaz ve Balıkesir Barosu Başkanı Yaşar Meyvacı tarafından yapıldı.
Her üç konuşmacı da yaptıkları açıklamalarında hain terör saldırısını şiddetle lanetlerken, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz`a Allah`tan rahmet dileyip, ailesi ve yakınlarına taziyelerini sundu.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı